Sla het menu over en ga direct naar de content van deze pagina.

2024 Intergraf Young Talent Award

Ben jij ambitieus, onder de 26 en werkzaam in de grafimediabranche of volg je hiervoor een opleiding? Of heb jij een jonge ambitieuze medewerker of collega, die je hoog inschat? Lees dan vooral verder over de 2024 Intergraf Young Talent Award!

Young Talent Award

Elk jaar organiseert Intergraf, de Europese overkoepelende organisatie van brancheorganisaties in onze sector, een Young Talent Award. Deze award is gericht op de toekomst van de industrie, met als achterliggende gedachte het in kaart brengen van de perspectieven van de jongere generatie. Op deze manier wordt het inbrengen van innovatieve ideeën en creatieve oplossingen gestimuleerd en blijft de link tussen de industrie en haar werknemers behouden.

Thema

Het thema van dit jaar is Artificial Intelligence, met als vraag: “Hoe zou AI de print industrie kunnen beïnvloeden en welke risico’s en kansen komen hierbij kijken?” Ben jij jong en heb je hier een duidelijke visie over die je wel wilt delen? Stuur deze dan in naar Intergraf vóór 29 februari 2024. Voor de winnaar is er een geldprijs van EUR 3.000,- beschikbaar. Daarnaast wordt de winnende inzending gedeeld met vertegenwoordigers van verenigingen, bedrijven en leveranciers binnen de branche, op Europees niveau.

Criteria

De criteria zijn als volgt:

  • Je bent student, leerling of medewerker binnen de grafimediabranche en maximaal 25 jaar oud
  • Jouw inzending telt 2-5 pagina’s, geschreven in het Engels. Mocht je beeldmateriaal willen meesturen met je applicatie, mag dat zeker.
  • Met je inzending stuur je ook een kort CV mee (maximaal 2 pagina’s)
  • De winnaar mag zijn/haar inzending presenteren tijdens de volgende Intergraf conferentie “Print Matters for the Future” in Bucharest, op 14 juni 2024! Fijn wanneer je dan beschikbaar zou zijn – maar geen must, wat de organisatoren betreft.

Voor een volledige beschrijving van de award, kijk even op de website van Intergraf. En mocht je besluiten mee te doen, laat je het ons dan alsjeblieft weten? Dat vinden we tof!