Sla het menu over en ga direct naar de content van deze pagina.

CMBO | Web2Print 2016 ‘The Future of Printing’

Donderdag 13 oktober 2016 organiseren CMBO, GOC, het KVGO en Scriptworx voor de zesde keer het Web-to-Print event W2P2016, bij hoofdsponsor Ricoh Nederland in ’s-Hertogenbosch.Met drupa 2016 nog vers in het geheugen staat het evenement dit jaar geheel in het teken van ‘The Future of Printing’.

Hoe vertalen de ontwikkelingen van de ‘Vierde Industriële Revolutie’ – robotisering, Big Data, 3D-printing, Internet of Things, nanotechnologie, ongelimiteerde opslagcapaciteit, nieuwe materialen en energiebronnen – zich naar de grafische industrie?

“Daarbij beperken we ons niet tot het extrapoleren van gegevens uit het verleden maar kijken we vooral hoe je kunt leren en ondernemen vanuit de toekomst. In een aantal praktijkcases met concrete voorbeelden laten we zien op welke manieren grafische bedrijven die lessen nu al in de praktijk brengen.”

Voor alle deelnemers aan het event is er een exemplaar beschikbaar van het boek ‘Vision Forward’, een uitgave van Ricoh Nederland waarin al deze thema’s aan de orde komen.
Meer weten & aanmelden? Klik hier.