Sla het menu over en ga direct naar de content van deze pagina.

Home

Voor alle bedrijven in de grafische industrie

Het KVGO, voluit het Koninklijk Verbond van Grafische Ondernemingen, vertegenwoordigt, versterkt, vernieuwt en verbindt ruim 600 bedrijven in de grafische sector. Onze leden zijn actief in de hele breedte van de branche, van ZZP’ers en kleinschalige familiebedrijven tot grote internationale ondernemingen. Met elkaar maken we ons sterk voor een gezonde, toekomstbestendige en innovatieve grafimediabranche.

Een lidmaatschap met vele voordelen

Ons vak is grenzeloos, zeker tegenwoordig. In onze branche publiceren we immers op vele manieren, zowel digitaal als op papier en allerhande combinaties daarvan. Heb jij een grafisch of aanverwant bedrijf, publiceer je? Dan staat niets je meer in de weg om lid te worden van het KVGO en te profiteren van alle voordelen die het jouw bedrijf biedt.

Wij houden je graag op de hoogte

Wil je op de hoogte blijven? Schrijf je dan in voor onze wekelijkse KVGO nieuwsbrief. Wil je daarnaast de laatste info over werkgeverschap en HR-gerelateerde zaken in de grafische sector? Speciaal voor leden hebben wij de Personeelswijzer. Klik hier om je aan te melden voor onze Personeelswijzer-nieuwsbrief.