Sla het menu over en ga direct naar de content van deze pagina.

Aanstaande dinsdag: Algemene Vergadering

Aanstaande dinsdag is het zover: de eerste Algemene Vergadering van het KVGO van dit jaar. De Algemene Vergadering jouw mogelijkheid om als lid mee te praten over verenigingszaken als de jaarrekening, de cao onderhandelingen, de ledenwervingscampagne, de lobby activiteiten, de onderwerpen van de KVGO-café’s die we organiseren – en nog veel meer. Heb je een mening over deze zaken, ideeën over hoe het (nog) beter kan, en wil je dit graag delen met het bestuur, de ledenraad, je collega ondernemers en de KVGO-medewerkers, kom dan dinsdag vooral naar H20 in Purmerend. Heb je je nog niet aangemeld, dan is nu écht het moment. Klik hier voor de registratiepagina of gebruik de blauwe button in een van de uitnodigingsemails die je eerder hebt ontvangen.

Middagprogramma

Nadat in het ochtendprogramma bovenstaande verenigingszaken zijn besproken, is er in de middag een (grotendeels) interactief programma, met een focus op AI en de grafimediabranche. Na een korte update vanuit het KVGO zal Maarten Reijgersberg van RAUWcc een key-note presentatie geven over het thema. Na de koffiepauze bieden we, in twee rondes, vier interactieve workshops:

Workshop 1: Ontdek de kracht van AI
AV workshop 2: Carl Van Rooy
Djurre Das, workshop 3 Algemene Vergadering
Workshop 4 AV mei '24: Erna Leenaars

Na afloop van de workshops zullen Dick Naafs, voorzitter van het KVGO, en Pien Haks, winnares van de Intergraf Young Talent Award, de bijeenkomst afsluiten. Maar écht afgelopen is het dan nog niet. Vanaf 18:00 uur bieden we namelijk een gezellige borrel en netwerkbuffet aan. Met een aantal leuke, interactieve activiteiten. Je leest het, reden te óver om dinsdag naar Purmerend te komen!