Ga jij het maken in de grafimedia? zoek een baan op indruk.nu

Sla het menu over en ga direct naar de content van deze pagina.

Afscheid KVGO-penningmeester Edwin Iwema

Na bijna 10 jaar actief geweest te zijn als KVGO-bestuurslid heeft Edwin Iwema besloten het KVGO-bestuur te verlaten. Het KVGO-bestuur zal Edwin Iwema later dit jaar persoonlijk bedanken.

Reactie Dick Naafs, voorzitter

KVGO-voorzitter Dick Naafs roemt Edwin Iwema voor zijn inzet bij het KVGO: “Met het afscheid van Edwin sluiten we bijna een decennium aan KVGO-geschiedenis af. Als geen ander kent hij het reilen en zeilen van de sector en onze organisatie. Hij was erbij bij onze grootste tegenslagen en bouwde de afgelopen jaren mee aan de toekomst van onze vereniging. Als bestuurder was hij steeds kritisch maar constructief. Edwin heeft veel voor de vereniging en de grafimediasector gedaan en betekend, zeker voor wat betreft het bewaken en beheren van de financiën van het KVGO. We zullen zijn expertise en betrokkenheid enorm missen en hopen hem bij komende bijeenkomsten nog te mogen ontmoeten. Voor nu zijn we hem dankbaar voor alles wat hij heeft gedaan voor het KVGO.” Edwin zal zich blijven inzetten voor ons district Noord Holland met oa de organisatie van het Haringhappen en het Golf toernooi. 

Reactie Edwin Iwema

“Het is mooi om zoveel waardering te krijgen. In de afgelopen jaren heb ik ontzettend veel mogen meemaken als bestuurslid en penningmeester van onze vereniging. Mijn uitgangspunt was en is daar altijd bij geweest dat we als een goede huisvader moeten omspringen met de contributies van onze leden. Door de toegenomen werkzaamheden in mijn bedrijf, en de daarbij behorende werkdruk, is het voor mij nu ook een mooi en natuurlijk moment om afscheid te nemen als bestuurslid en het stokje van penningmeester over te dragen. Als lid zal ik nog steeds betrokken blijven bij het reilen en zeilen van het KVGO. Ik wens het bestuur en mijn opvolger alle goeds en succes toe!”, vertelt Edwin Iwema.

Voor de invulling van de vrijgekomen bestuursfunctie zal het KVGO op zoek gaan naar een nieuwe kandidaat uit de sectie klein. Leden die hier interesse in hebben, kunnen zich vanzelfsprekend melden.