Sla het menu over en ga direct naar de content van deze pagina.

Bijeenkomst over nieuw contributiemodel KVGO

Jouw mening over een nieuw contributiemodel bij het KVGO? Neem deel van de ledenbijeenkomst op 3 november a.s.

Bij het KVGO gaat het steeds om het toevoegen van waarde voor jou als lid van onze vereniging. Op die manier dragen we bij aan duurzame en sterke grafimedia bedrijven in Nederland. We bieden je als lid unieke sectorspecifieke kennis & handvatten om beter te ondernemen. We zijn een gids en regisseur in een wereld in beweging. En we zijn de stem van de hele sector bij beleidsmakers en relevante stakeholders.

Om die ambitie ook in de toekomst waar te kunnen maken, willen we daarom groeien. Door de huidige leden nog meer aan ons te binden, maar ook nieuwe leden te laten aanhaken. Dit willen we onder andere doen door het huidige contributiesysteem aan te passen en zo ook nieuwe leden aan ons te binden.

Omdat het contributiemodel een essentieel onderdeel is van onze vereniging, nodigen we je graag uit voor een fysieke ledenbijeenkomst op 3 november aanstaande. Tijdens deze bijeenkomst praten we je graag bij over de verschillende oplossingsrichtingen die we voor ons zien. Bovenal zijn we erg benieuwd naar jouw mening, suggesties en/of ideeën. Kom dus naar deze bijeenkomst en beslis mee!

Praktisch
De ledenbijeenkomst vindt plaats op donderdag 3 november 2022 om 16.00 uur en ronden we omstreeks 17.30 uur af. We spreken af in De Soester Duinen (Soesterbergsestraat 188 – Soest). Na de bijeenkomst voorzien we je van een hapje en een drankje!

Aanmelden via info@kvgo.nl 

Kan je niet deelnemen aan deze bijeenkomst maar wil je wel graag jouw mening ventileren? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via info@kvgo.nl.