Sla het menu over en ga direct naar de content van deze pagina.

CMBO & Printmedianieuws | Business & Technology Update 2018

Tijdens de derde editie van het jaarlijkse CMBO/Printmedianieuws-event laten acht deskundigen in twee talkshow-sessies hun licht schijnen op 2018: de economie, de technologie, kortom de toekomst van onze branche. Kom donderdag 23 november naar de inspirerende locatie van Prindustry in Haarlem.

Het gaat beter in de grafische branche, ondernemers kijken weer met vertrouwen naar de toekomst. Intussen dendert de technologie voort en betreden nieuwe spelers (vooral) de online markt.

Bedrijven die het predicaat ‘grafisch’ niet opgespeld willen krijgen, maar wel een steeds belangrijker rol spelen in het beprinten en/of bedrukken van uiteenlopende mediadragers. Zijn er argumenten voor het optimisme? Waar staan we? Hoe doen we het, waar moeten we heen? Hebben we genoeg kennis om ‘online’ volledig te kunnen omarmen?

Tijdens de talkshow voelt gespreksleider Peter Luit de deskundigen aan de tand en toetst hij hun beweringen met het aanwezige publiek. Kritisch? Zoek snel een plaats op de eerste rij rondom de gesprekstafel en laat je stem horen.

Mer weten & inschrijven? Klik hier.