Sla het menu over en ga direct naar de content van deze pagina.

VIGC congres “Fast Forward in Print”

Het KVGO attendeert je graag op het congres Fast Forward in Print dat het VIGC op 9 november aanstaande organiseert. Met nog meer bevlogenheid dan andere jaren, kijken zij er enorm naar uit om jullie weer allemaal in levenden lijve te mogen verwelkomen tijdens het jaarlijkse feest van de grafische industrie bij congrescentrum Lamot in Mechelen.
Op het programma! Een namiddag met veel netwerkmogelijkheden, lekker eten en drinken maar vooral heel veel goede content en aansprekende sprekers.

Druktechnologie verandert in een razendsnel tempo. Nieuwe businessmodellen in print vragen flexibiliteit op het vlak van procesoptimalisatie. De digitalisatie op de werkvloer en bij het uitwisselen van gegevens tussen drukkerij en klant vraagt extra aandacht op vlak van cybersecurity. De crisis van het afgelopen anderhalf jaar maken duidelijk dat duurzaamheidsbeloftes en -plannen radicaal uitgevoerd dienen te worden.

Onze hightech grafische maakindustrie heeft daarom behoefte aan nieuwe en frisse ideeën die geleverd moeten worden door kwalitatieve en gemotiveerde medewerkers met een liefde voor technologie, inkt, papier, karton en andere substraten!

Sprekers van binnen en buiten onze grafische sector spreken op 9 november over de veranderingen, uitdagingen en opportuniteiten die als een sneltrein op ons afkomen. We bieden u een heel gevarieerd programma aan met mind blowing keynote sprekers, panelgesprekken, interviews, casestudies en een sector update.

Bouw samen met ons en alle sterke grafische ondernemers aan duurzame relaties en ontmoet elkaar op Het Congres Fast Forward in Print!

Voor meer informatie over het congres https://www.vigc.be/het-congres/

Het KVGO heeft een beperkt aantal gratis kaarten beschikbaar voor geïnteresseerden. Heb je belangstelling dit congres bij te wonen wees er dan snel bij. Voor meer informatie of om je direct aan te melden kun je contact opnemen met Arjan Meijer van het KVGO via 06-83890080 of A.meijer@kvgo.nl