Sla het menu over en ga direct naar de content van deze pagina.

drupa 2016 | vakbeurs

KVGO-leden kunnen met een aantrekkelijke korting toegangskaarten voor drupa kopen. De vakbeurs start op 31 mei en loopt tot 10 juni. Binnenkort ontvangen alle leden een mail met een unieke code, waarmee ze hun korting kunnen verzilveren.16_03_dru1602_ak03_INT_rgb01

De vakbeurs voor print behoeft geen nadere introductie. Al decennia vormt het evenement in Düsseldorf hét ontmoetingspunt voor de wereldwijde grafische industrie.

KVGO-leden kunnen profiteren van een aantrekkelijk aanbod. Zij komen in aanmerking voor een korting van 22 procent op de toegangsprijs van een dag-ticket. Dat betekent dat KVGO-leden slechts 35 euro per dag betalen in plaats van 45 euro.

Een driedaags ticket kost KVGO-leden 100 euro in plaats van 120 euro (16 procent korting). Bij een doorlopend toegangsbewijs voor vijf dagen betalen ze 150 euro in plaats van 190 euro, waarmee de korting oploopt tot 21 procent.

Let op bij het bestellen!

Al bekend bij de drupa-organisatie?
Log dan in op de drupa-site. Inlogcode kwijt? Tik uw e-mailadres in en dan krijgt u per kerende mail een mogelijkheid een nieuw wachtwoord in te stellen. Heeft u dat gedaan, dan bent u ingelogd.

Nog niet bekend bij de drupa-organisatie?
Registreer u eerst via de drupa-site.

Bent u ingelogd?
U wordt gevraagd om eerst uw gegevens en interesses te checken/aan te vullen. Heeft u dat gedaan dan kunt u uw ticket bestellen. Via de button e-tickets & kataloge (in de Duitse versie). U kunt daar, bij Gutschein (of voucher-code) uw individuele unieke kortingscode invullen. Daarna start het afrekenen.

Meer collega’s aanmelden? 
Zij moeten individueel aangemeld worden via de drupa-site. Vraag dan een extra kortingscode aan via de mail bij Roel Worp, Branchevernieuwing | Herpositionering.