Sla het menu over en ga direct naar de content van deze pagina.

Echt impact maken met je boodschap doe je zo!

Je hebt er vast wel eens van gehoord: Direct Mail. Maar wat weet jij eigenlijk van Direct Mail? Weet jij waarom het zo goed werkt? En weet jij waar je het beste op kunt letten als je een Direct Mail maakt voor jezelf of voor klanten? Nee? Dan moet jij de middag van 25 juni in je agenda blokken!

Op 25 juni om 13.00 uur wordt er speciaal voor de leden van het KVGO een interessante webinar gegeven door PostNL over direct mail. In 1,5 uur zul je digitaal bijgepraat worden door Amanda de Munck, Marketeer Zakelijke Markt van PostNL.

Dit komt aan bod in de webinar:

  • De Direct Mail benchmark: de nieuwste onderzoekscijfers over DM
  • Wat doet media met je brein?
  • Werkt Direct Mail even goed voor elke generatie?
  • Hoe maak je de allerbeste, mooiste en knallende Direct Mail? Tips voor de vormgeving
  • Direct Mail in de praktijk: beoordeling van ingestuurde Direct Mails

Het webinar word je kosteloos aangeboden door het KVGO en PostNL en is te volgen via Teams. Je collega’s zijn ook welkom. Heb je interesse? Meld je dan voor 23 juni aan door te reageren op de mail die de KVGO-leden op 8 juni ontvangen hebben.

Ook kun je een Direct Mail die je ooit eens hebt gemaakt insturen via: https://www.postnl.nl/zakelijke-oplossingen/kracht-van-aandacht/dm-check/.
Deze zal dan beoordeeld worden en live besproken worden.

Wil jij meer weten over Direct Mail voor jezelf of voor je klanten? Zorg dan dat je bij deze webinar aanwezig bent en save the date!

Met vriendelijke groet,

Arjan Meijer
a.meijer@kvgo.nl
020-5435678