Grafische Vakbeurs & Sign

Kom op 14, 15 & 16 maart naar Grafische Vakbeurs en Vakbeurs Sign. Dé tweejaarlijkse vakbeurs waarbij twee creatieve branches de nieuwste trends, ontwikkelingen en innovaties presenteren en demonstreren.kn_06_pag_18_agenda_grafische_vakbeurs

Tijdens Grafische Vakbeurs en Vakbeurs Sign is interactie tussen bezoeker en exposant heel belangrijk. Door middel van een themaplein maar ook de must-see route waarbij de nieuwste ontwikkelingen in de branche aan bod komen geven Grafische Vakbeurs en Vakbeurs Sign de uitgelezen gelegenheid om uw positie te versterken binnen de branche.

Vooruit kijken
Tijdens Grafische Vakbeurs en Vakbeurs Sign kijken we vooruit! De branches veranderen snel en de toekomst vergt meer dan enkel het leveren van een mooi product. Het creatieve vermogen wordt op de proef gesteld en meedenken in oplossingen is een must. De vraag naar totaaloplossingen wordt daarmee steeds groter! Grafische Vakbeurs en Vakbeurs Sign speelt in op deze ontwikkelingen. Vanuit de markt is vraag naar een vakbeurs waar innovaties en demo’s de creativiteit van de markt tot de verbeelding laten spreken.

Zowel op de beursvloer als door middel van het inspirerende kennisprogramma wordt aandacht besteedt aan de toekomst van de branche en de omschakeling van het leveren van een product tot het leveren van een totaaloplossing.

Kennisprogramma
Ook dit jaar wordt een uitgebreid kennisprogramma toegevoegd aan de beurs. U kunt hierbij denken aan lezingen, workshops en demonstraties die in spelen op de actuele onderwerpen, trends en innovaties in de markt.

De veranderende markt biedt kansen en perspectief voor de toekomst. Laat zien wat uw innovaties zijn in uw branche die zo onderhevig is aan veranderingen of leg de basis voor nieuwe samenwerkingen tijdens de beurs.

Meer weten? Kijk hier.