Sla het menu over en ga direct naar de content van deze pagina.

Gratis webinar ‘Arbo RI&E voor gevorderden’

Op 21 juni, om 11.00 uur organiseren de sociale partners Grafimedia, waaronder het KVGO, een voor KVGO leden gratis webinar ‘Arbo RI&E voor gevorderden’, speciaal voor degenen die ervaring hebben met de Arbo RI&E Grafimedia en hiermee actief bezig zijn.

De webinar vindt plaats aan het begin van  de ‘Week van de Arbo RI&E’. In die week wordt extra aandacht besteed aan veilig en gezond werken met als basis de RI&E en met als doel om veilig en gezond werken te integreren in het bedrijfsproces.

Sinds de lancering van de vernieuwde en meer gebruiksvriendelijke Arbo-RI&E Grafimedia in oktober 2020, heb je zelf kunnen ervaren hoe de vernieuwde tool werkt. Toch blijkt dat bedrijven nog niet alle functionaliteiten en de juiste werking van specifieke modules goed kennen en dat hier vragen over zijn. Daarom organiseren we juist nu, in de ‘week van de Arbo RI&E’, een webinar voor ‘gevorderde gebruikers’ waarin jouw vragen centraal staan.

Heb je specifieke vragen die je graag behandeld wilt zien tijdens de webinar? Stuur deze dan uiterlijk vrijdag 18 juni naar info@arbografimedia.nl. Zet bij het onderwerp van de mail ‘Webinar Arbo RI&E voor gevorderden’.

Aanmelden via info@kvgo.nl.

De organisatie is in handen van het Dienstencentrum.