Sla het menu over en ga direct naar de content van deze pagina.

Groningen | Winschoten: Kopperviering

Het KVGO-district Groningen | Winschoten viert de Koppermaandag op 7 januari 2013 in het Koetshuys van de Ennemaborgh te Midwolda.
De officiële overhandiging van de Kopperprent zal deel uitmaken van de avond. De prent wordt in ontvangst genomen door de Groninger kunstenares Maya Wildevuur, die samen met haar man de Ennemaborgh bewoont.

Het programma ziet er als volgt uit:

18.00-18.30 uur voor belangstellenden is er gelegenheid om een kijkje te nemen in de borg, waar men ontvangen wordt door Maya Wildevuur. 18.30-19.00 uur inloop in het sfeervolle Koetshuys naast de Ennemaborgh, waar we kunnen neerstrijken rondom het knettergezellige haardvuur. Plm. 19.00 uur welkomstwoord en overhandiging van de Kopperprent aan Maya Wildevuur. Plm. 19.15 uur opening van het heerlijke, zeer gevarieerd warm en koud buffet.

De deelnamekosten van € 40 voo buffet en drankjes worden per automatische incasso geincasseerd. Het welkomstdrankje, de kop koffie op ’t eind en alle overige kosten komen voor rekening van het KVGO-ditrict.

Het belooft op 7 januari 2013 in het Koetshuys van de Ennemaborgh te Midwolda dus een mooie avond te worden, met volop gelegenheid om bij te praten met collega’s, dus….. geef u z.s.m. op!!

Informatie / aanmelden: email district Groningen/Winschoten m.v.v. GrW2013