Sla het menu over en ga direct naar de content van deze pagina.

Het Groene Hart | Wandelen in Gouda & veel meer

Het Groene Hart maakt een verkenningstocht door één van de mooie steden in het district namelijk Gouda. Wees er bij als we gaan happen en stappen en varen in Gouda.

Wat het bestuur ook gaat doen  is een terugkoppeling geven over de resultaten van de enquête van afgelopen jaar en dus over de toekomst van ons district. Met de leden van het district is contact gezocht en zijn een aantal vragen gesteld. Tijdens de bijeenkomst presenteren we de resultaten en de conclusies die wij getrokken hebben voor het beleid naar de toekomst.

Wat gaan we in Gouda doen?

Het voorgerecht start bij één van de mooiste restaurants van Gouda. Hier krijgen we een proeverij van voorgerechten geserveerd. Hierna volgt een vaartocht die eindigt in de Museumhaven.

Weer ‘aan land’ gekomen lopen we naar het volgende restaurant voor het hoofdgerecht. Nadat we dit hebben verorberd wordt het weer tijd de benen te strekken: onder leiding van een gids maken we een stadswandeling. We zien een aantal mooie bezienswaardigheden, komen door authentieke straatjes en steegjes en horen anekdotes. Deze wandeling eindigt bij het laatste restaurant waar het Grand Dessert geserveerd wordt. We sluiten de dag samen af met een kopje koffie of thee.

Vanzelfsprekend ontbreken er vanaf begin tot einde ontmoeting de nodige drankjes niet.

De kosten voor deze activiteit bedragen ca. € 100,- p.p. Wij zullen echter de kas deels aanspreken en aan u een bijdrage van € 45 per persoon vragen. U ontvangt daarvoor een nota.

Voor afmelders na 20 mei of wegblijven zonder afbericht na aanmelding: de kosten bedragen € 45 p.p.

Aanmelden? Graag zo snel mogelijk per e-mail onder vermelding van GHT14 .
Informatie gewenst? Stuur een email aan Wil Canisius.