Sla het menu over en ga direct naar de content van deze pagina.

Intergraf | Shaping the Future of Print: Magazine Seminar

Hoe ziet de toekomst van tijdschriften er uit? Intergraf belicht trends en ontwikkelingen tijdens een internationaal seminar. Inleiders komen uit de wereld van magazines, onderzoek en de Europese Commissie.

Aan bod komen onder andere: trends in adverteren, patronen in mediaconsumptie, nieuwe technieken en strategieën voor succes op een markt die volop in beweging is.

Dit evenement past in de jaarlijkse serie Shaping the Future of Print die door Intergraf wordt georganiseerd in samenwerking met Smithers Pira. De conferenties richten zich op een specifiek segment van de grafische markt, dit keer de tijdschriften.
Het evenement van dit jaar vindt plaats in Brussel en wordt ondersteund door de European Rotogravure Association, de European Magazine Media Association en de Nordic Offset Printing Association.

Op de agenda staan onder meer een marktoverzicht door Smithers Pira en presentaties van marktleiders zoals de Economist Group. De nieuwste trends bij adverteren en in de technologie komen aan de orde.

De deelnemers krijgen aansluitend aan de bijeenkomst ook de kans een bezoek te  brengen aan de Europese instellingen. Een vertegenwoordiger van de Europese Commissie zal het welkomstwoord voor het seminar verzorgen.

Meer weten of aanmelden? Klik hier.