Sla het menu over en ga direct naar de content van deze pagina.

Kennis delen over MVO op 12|12|12

Op 12 december organiseert het KVGO een middag over maatschappelijk verantwoord ondernemen. Aan bod komen de duurzaamheidskringen, de papierindustrie en de inspanningen van het KVGO zelf. Leden en hun medewerkers zijn welkom om te luisteren naar en te discussiëren met drie experts.

Wie?
Kennisleverancier Marc Herberigs is milieuadviseur bij Stimular en voorzitter van enkele duurzaamheidskringen in de grafische bedrijfstak. Ook in andere branches nemen ondernemers duurzame initiatieven. Marc legt dwarsverbanden en toont tal van successen.

Milieuconsulent Gert Rieder van Antalis praat onder andere over zijn stappenplan om tot een juiste papierkeuze te komen en stelt op een vermakelijke manier hardnekkige vooroordelen aan de kaak.

Beleidsmedewerker arbo, milieu & energie van het KVGO Maarten Reuderink neemt de toehoorders mee in de wondere wereld van nationale en Europese commissies. Hij legt uit wat er allemaal aan de hand is en belicht daarbij de inzet van het KVGO.

Waar?
De sessie, waarbij het vooral gaat om het delen van kennis op het gebied van duurzaamheid, start ‘s middags vanaf 15.00 uur in het KVGO-gebouw aan de Startbaan 10, 1185 XR te Amstelveen. Om 15.30 uur beginnen we. We stoppen er rond 17.30 uur mee.

Voor wie?
De middag is interessant voor grafimedia-ondernemers en hun medewerkers die werk willen maken van duurzaam ondernemen en hun kennis op het gebied van MVO willen vergroten.

Er zijn geen kosten verbonden aan deelname. Let op: bij afwezigheid zonder tijdige afmelding (na 9 december) volgt wel een nota van 95 euro per persoon.

Aanmelden en informatie: Henk Griffioen, onder vermelding van 12|12|12 plus de naam van het bedrijf en namen van de deelnemers.