Sla het menu over en ga direct naar de content van deze pagina.

Algemene Vergadering: AI + GRAFIMEDIA

Dinsdag 14 mei organiseren we de eerstvolgende Algemene Vergadering van het KVGO. Hèt thema van dit moment is AI en zo dus ook bij ons, tijdens deze vergadering. Het ene bedrijf loopt voorop en is al volop in ontwikkeling. Het andere is meer afwachtend en kijkt de ontwikkelingen aan. Wij hopen hiermee een voor álle bedrijven in de grafimediabranche relevant programma te presenteren.

 

Vóór de lunch vindt het deel van de vergadering plaats, bedoeld voor alleen leden. Vanaf de lunch zijn alle geïnteresseerden welkom om deel te nemen, ook niet-leden. De locatie is H20, de dynamische Esports Campus in Purmerend. Onderstaand vind je het volledige programma. Er zullen gerichte mailings worden verstuurd met de mogelijkheid je aan te melden. Ben je héél enthousiast, gebruik dan gerust het formulier hier op de pagina. We verwerken je registratie met veel plezier! Tot 14 mei in Purmerend?

Deze inhoud is beschikbaar na acceptatie van de cookies.

Bekijk op Youtube Opened in een nieuw venster

Programma

11:00 uur – Koffie en inloop KVGO-leden

11:30 uur – Algemene Vergadering

12:30 uur – Lunch en inloop overige genodigden

13:30 uur – Opening middagdeel Algemene Vergadering door Dick Naafs, voorzitter KVGO, en
                     Esther Olofsson

13:45 uur – Update vanuit het KVGO

14:00 uur – Key-note presentatie: AI en grafimediabranche – Maarten Reijgersberg

15:00 uur – Middag koffiepauze

15:30 uur – Interactieve workshops – ronde I*

16:30 uur – Interactieve workshops – ronde II*
                                       
17:30 uur – Wrap up en afsluiting, Dick Naafs, voorzitter KVGO, en Pien Haks, GOC

18:00 uur – Borrel en netwerk buffet

19:30 uur – Einde bijeenkomst

* Inhoud interactieve workshops

Ontdek de kracht van AI – Chris Kleingeld, AI Matters
In deze workshop krijg je inzicht in wat AI voor jou kan betekenen, zowel privé als zakelijk. We verkennen praktische toepassingen en laten zien hoe gebruik van AI je tijd kan besparen. Uiteraard durven we ook te kijken naar waar het nog tekortschiet. Wil jij je eerste stappen zetten in de fascinerende wereld van AI, dan is dit een workshop voor jou!

AI actief: van theorie naar praktijk – Carl van Rooy, VIGC
Ontdek door interactieve activiteiten en discussies hoe AI onze toekomst binnen de grafimedia vormgeeft. Beleef een uur vol creativiteit en innovatie, waar je de basis van AI mee krijgt en ziet hoe AI de technologie van de bedrijfsprocessen binnen onze sector transformeert.

Overwegingen bij het gebruik van AI op de werkvloer – Djurre Das, Rathenau Instituut
Data, algoritmen en AI bieden organisaties grote kansen, bijvoorbeeld om hun product te verbeteren of om hun processen efficiënter in te richten. Het is belangrijk om vooraf goed na te denken over mogelijke onbedoelde neveneffecten. Zo kan de technologie ook negatief uitwerken voor het werkplezier van werknemers of betekenen dat zij andere vaardigheden nodig hebben. In deze interactieve workshop delen we ervaringen en onderzoeken we waar organisaties zoal in de praktijk mee te maken krijgen.

AI in de grafimedia: kansen en uitdagingen op de arbeidsmarkt – Erna Leenaars, GOC
AI heeft impact op de arbeidsmarkt, ook binnen de grafimediabranche. Functies veranderen, verdwijnen of komen er juist bij. In deze interactieve workshop worden specifieke beroepsgroepen binnen de grafische industrie geanalyseerd. Deelnemers onderzoeken in werkgroepen hoe AI kan worden toegepast in verschillende beroepsgroepen, de invloed hiervan op werknemers en de implicaties voor opleiding.

Aanmeldformulier AV 14 mei 2024

Ja, ik wil me graag aanmelden voor:(Vereist)
Is jouw bedrijf lid van het KVGO?(Vereist)
Keuze deelname interactieve workshops – keuzeronde I(Vereist)
Keuze deelname interactieve workshops – keuzeronde II(Vereist)
Blijf je eten?(Vereist)
Tijdens de Algemene Vergadering worden er foto's gemaakt. Mogen we foto's waar jij op staat gebruiken op de website of de LinkedIn pagina van het KVGO?(Vereist)