Sla het menu over en ga direct naar de content van deze pagina.

KVGO algemene vergadering

Op dinsdag 30 mei organiseren we de algemene vergadering van het KVGO met aansluitend een inspiratiemiddag.

 

Hoe kijk jij naar de toekomst van jouw bedrijf? Prettig ongerust?

Hoe kijk jij naar de toekomst van jouw bedrijf? En van de grafische sector? Zit jij dan te schuiven op jouw stoel? Of blijf je net rustig? Misschien ben je wel ‘prettig ongerust’? En heb jij het lef om het morgen net iets anders te gaan doen dan je gisteren deed. Hierdoor blijft iedereen in ontwikkeling, is er innovatie en groei.

Tijdens de algemene vergadering van het KVGO op 30 mei 2023 staat die blik op de toekomst centraal. Aan een hoog tempo bespreken we hoe we samen met elkaar de sector kunnen versterken. Maar zeker ook hoe je als ondernemer je eigen toekomst en die van jouw omgeving kan veranderen.

Krijg jij er ook energie van om samen met jouw vakgenoten een middag bij te praten? Laat je dan op 30 mei inspireren in de (typo)grafische werkplaats in Amsterdam. Een unieke locatie waar ambachtelijke technieken zoals letterpress, lino, houtsnede en boekbinden nog elke dag aan de orde zijn!

Ochtendprogramma (alleen voor KVGO-leden)

Om 11.00 start de algemene vergadering. Op de agenda:

 • Goedkeuring jaarrekening 2022
 • Stand van zaken begroting 2023
 • (Her)benoemingen in bestuur, ledenraad en commissies KVGO 

  Alle leden van het KVGO worden van harte uitgenodigd om deel te nemen aan de algemene vergadering om zo samen richting te geven aan de vereniging. Let wel: enkel leden van de ledenraad zijn volgens de statuten stemgerechtigd.

  Middagprogramma

  • Vanaf 12.00 uur staat de lunch klaar.
  • Om 13.00 start het middagprogramma ‘Prettig ongerust?’ Een inhoudelijk programma in congressetting. We praten je bij over onder meer: ontwikkelingen in de markt, ontwikkelingen bij het KVGO, hoe input te leveren bij het nakende cao-proces, hoe ziekteverzuim terug te dringen in jouw bedrijf en wat kan ik als ondernemer doen om meer jongeren naar mijn bedrijf te leiden? Het inspirerende duo van Fountainheads zal hierbij de zaal ‘in de fik’ zetten!
  • Vanaf 16.00 uur is er in de (typo) Grafische werkplaats een doe-activiteit met rondleiding en een netwerkbuffet.
  • De bijeenkomst eindigt om 19.00 uur.

  Praktisch

  We nodigen je van harte uit in de Grafische Werkplaats Amsterdam (NDSM-plein 27, 1033 WC Amsterdam). Er is voldoende parkeergelegenheid in de buurt.

  Deelname aan de bijeenkomst is gratis. Kom je toch niet opdagen na aanmelding? Dan zijn wij genoodzaakt de kosten door te berekenen à 50 euro per persoon.

  Kom je ook?

  Ben jij een grafisch ondernemer? Wil jij jouw collega-ondernemers ontmoeten? En met elkaar het gesprek aangaan over de uitdagingen in de sector? Aarzel dan niet en meld je aan voor deze mooie dag op 30 mei aanstaande.