Sla het menu over en ga direct naar de content van deze pagina.

KVGO district Noord-Holland | Nieuwjaarsbijeenkomst

Even tijd voor ontmoeting, bijpraten, heerlijk eten en drinken. Wij nodigen u uit voor onze jaarlijkse Nieuwjaarsontmoeting, dit keer in de Jopenkerk te Haarlem.

Welkom vanaf 18:15 uur, aanvang diner 19:30 uur, einde ca. 22:30 uur.

De Jopenkerkhttp://www.jopenkerk.nl/haarlem/.
Jopen heeft de eeuwenoude Haarlemse brouwtraditie in ere hersteld. Een voormalig godshuis in het levendige centrum van Haarlem is omgetoverd tot een moderne stadsbrouwerij, grand café en restaurant.

De Jopenkerk Haarlem maakt van ieder bezoek een ware beleving. Onder het genot van een borrel of diner kunnen bezoekers het brouwproces met eigen ogen aanschouwen. Een unieke omgeving om te proeven, beleven en te genieten.

Voor: management met partners van de in Noord-Holland gevestigde KVGO-leden/-begunstigers en sponsoren.

Deelnamekosten: € 40,00 excl. BTW per persoon.

Aanmelden en betalen: Via deze aanmeldbutton kunt u zich aanmelden. U kunt aangeven met hoeveel personen u komt en of u vlees of vis wilt eten. U ontvangt na aanmelding een factuur. Dient er rekening gehouden te worden met dieetwensen, mail deze dan tijdig naar Roel Worp.

Wijzigingen in eerder opgegeven deelname is mogelijk tot maandag 16 januari 12.00 uur via een e-mail aan Roel Worp van het KVGO met opgave van wijziging. Per geannuleerde deelnemer wordt € 7,50 administratiekosten berekend. Annuleringen na genoemde datum en tijd worden niet terugbetaald.

Parkeren in Haarlem: Komt u met de auto? Dan kunt u het beste parkeren in Parkeergarage Raaks (Zijlvest 45). De garage herbergt maar liefst 1.000 plekken en is 24 uur per dag geopend. De garage is veilig, licht en ruim opgezet. De uitgang van de parkeergarage bevindt zich direct aan de ingang van de Jopenkerk.

Openbaar vervoer: Het treinstation van Haarlem ligt op ca. 10 minuten lopen van de Jopenkerk. Voor de deur stoppen ook meerdere bussen. Plan uw route op 9292.nl.

Kleding: Tenue de ville.

Graag ontmoeten wij u in Haarlem, namens het districtsbestuur Noord-Holland,

André Marcelis
Chris Knip