Sla het menu over en ga direct naar de content van deze pagina.

Print Pakt Live | inclusief Ledenraad

Op 20 mei houdt het KVGO de Ledenraad, gevolgd door Print Pakt Live. Het evenement is in The Awarehouse van Interface te Scherpenzeel, Gelderland. Naast beide evenementen is het mogelijk de fabriek te bezoeken.

Om 11.45 starten Ledenraadsleden en het bestuur met een lunch plus rondleiding en vooroverleg. Een tweede mogelijkheid tot rondleiding door de fabriek is er om 13.15 uur.

Ledenraad
Om 14.00 start de Ledenraad met onder andere een toespraak van KVGO-voorzitter Cees Verweij, de presentatie van het KVGO Jaarverslag over 2014 ‘Toegevoegde Waarde’, de jaarrekening, ontwikkelingen rond de cao en een inkijkje in het productieproces van gastheer Interface.

Bezoekers van Print Pakt Live hebben op hun beurt de gelegenheid om de fabriek te bezoeken om 15.15 uur. Na een korte pauze gaat om 16.00 uur de eerste editie van Print Pakt Live van start. Om 18.30 staat als afsluiting een walking dinner op de agenda.Logo-PrintPakt-Scherpenzeel_DEF

Niet te missen!
Op de eerste editie van Print Pakt Live is vanzelfsprekend mr. Print Pakt van de partij. Marlous Spaven gaat in op actiemarketing. Willem Overbosch wil langs digitale kanalen en op papier communiceren met ondernemers, Bram ter Beek opent een tool box en Ed Boogaard leidt Print Pakt Live in goede banen.

Meer weten & aanmelden? Kijk op printpaktlive.nl.