Sla het menu over en ga direct naar de content van deze pagina.

KVGO | Ledenraad met Jack de Vries

Op woensdag 17 mei vindt in De Soesterduinen te Soest de Ledenraad van het KVGO plaats.

Naast het interview met voorzitter Cees Verweij gaat lobbyist Jack de Vries na de pauze in op de politieke actualiteit. De agenda van het huishoudelijk deel van de Ledenraad is goedgevuld. Naar verwachting zullen onder andere de Conceptjaarrekening 2016 aan bod komen en geeft Daan Heijting,directeur van PGB Pensioendiensten een toelichting op het reilen en zeilen van deze organisatie. PGB verzorgt met ruim 200 medewerkers de pensioenen van meer dan 300.000 mensen en beheert een vermogen van ruim 23 miljard euro.

De verkiezingen van Ledenraad en bestuur van het KVGO zijn aanstaande. Er zal dan ook een Verkiezingscommissie worden benoemd. Andere onderwerpen die aan bod kunnen komen: het  Jaarverslag over 2016 van de vereniging plus een korte terugblik op de verhuizing naar Schiphol-Rijk.

Na de pauze is het de beurt aan Jack de Vries. De Vries is een voormalig Nederlands politicus en spindoctor. Hij was van 2007 tot 2010 staatssecretaris van Defensie in het kabinet-Balkenende IV. Eerder was hij voorlichter van de CDA-fractie, persoonlijk politiek adviseur van CDA-leider en premier Jan Peter Balkenende en campagneleider voor het CDA.

Na afloop van de Ledenraad is er volop gelegenheid tot bijpraten. Bijzonder is dat op een informele manier afscheid genomen kan worden van Henk Griffioen. Op 16 juni bereikt hij de pensioengerechtigde leeftijd en eindigt zijn dienstverband bij het KVGO.

De Ledenraad vindt plaats in de Soesterduinen te Soest.

Meer weten & inschrijven? Klik hier.