Sla het menu over en ga direct naar de content van deze pagina.

KVGO VIGC webinar: Innoveer je uit de crisis

De wereld verandert – continu en razendsnel. Ook als organisatie moet je steeds meer op zoek gaan naar nieuwe innovatiekansen op vlak van productontwikkeling, flexibiliteit, procesoptimalisatie en efficiëntie. Je kan er niet om heen: innoveren is niet langer een optie, maar een noodzaak! Maar hoe begin je hieraan? Waarom en waar kun je het inzetten? Hoe kun je innovatie activeren? Wij helpen je alvast graag op weg met dit webinar.

In het eerste inleidend deel wordt er aan de hand van de zeven belangrijkste stappen op innovatie de beste voorbeelden en de voornaamste tools en inzichten besproken die innovatie in beweging zetten. Uiteraard zal de rol die de crisis hierbij speelt, aan bod komen.

In het tweede deel komt de Innovatie Hunt aan bod, een methode die is opgebouwd rond een “Mural”, een digitaal whiteboard, De Innovatie Hunt is een korte, laagdrempelige én krachtige methode waarin teams op zoek gaan naar sterke innovatiekansen en -ideeën voor hun organisatie. Vervolgens worden de beste ideeën uitgekozen. Daardoor hebben deze ideeën – of innovatiekansen – draagvlak om uitgewerkt en opgestart te worden.

Tenslotte worden de mogelijkheden besproken hoe met deze beste ideeën en de innovatie Hunt innovatie in de eigen organisatie verder in beweging kan worden gebracht.

Deelname aan het webinar is gratis. Het webinar “innoveer je uit de crisis” komt tot stand door een samenwerking tussen het KVGO en het VIGC.

Wanneer: vrijdag 10 september
Hoe laat: van 11.00 uur tot 12.00 uur
Waar: online

KVGO-leden hebben via de e-mail de link ontvangen waarmee zij zich kunnen aanmelden voor dit webinar. Neem voor meer informatie contact op met Arjan Meijer (a.meijer@kvgo.nl).