Sla het menu over en ga direct naar de content van deze pagina.

Masterclass “Cyberveilig in 30 stappen”

Ransomware, hacking, data breaches… we lezen er dagelijks over in de pers. De frequentie van dergelijke incidenten is inmiddels zo hoog dat dit stilaan nieuws in de zijlijn wordt. Voor de getroffen bedrijven en personen zijn cyberincidenten echter allesbehalve alledaags. Recent nog werd in Italië Pixartprinting (Cimpress group) getroffen door een cyberaanval. Ook in het VK werd een bedrijf ‘aangevallen’. Voorkom dat jouw bedrijf wordt opgezadeld met een digitale lockdown of erger! De directe kosten en nevenschade kunnen immers hoog oplopen, en jouw onderneming zwaar impacteren.

Het KVGO organiseert samen met het VIGC vanaf 7 oktober vier gezamenlijke sessies over dit onderwerp. Voor KVGO leden is deze masterclass gratis toegankelijk. Heb je belangstelling om deel te nemen aan deze Masterclass, wees er dan snel bij. Er zijn maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.

Voor meer informatie of gelijk inschrijven kun je contact opnemen met Arjan Meijer van het KVGO via 06 – 838 900 80 of a.meijer@kvgo.nl