Sla het menu over en ga direct naar de content van deze pagina.

Online kennissessie energiebesparingsplicht 2023

Heb jij ook een energiebesparingsplicht? Dan moet je daar één keer in de 4 jaar over rapporteren. Dit moet via de informatieplicht energiebesparing of via de onderzoeksplicht energiebesparing. Deze rapportages dien je uiterlijk 1 december 2023 in via Mijn RVO. In deze kennissessie praten KVGO, Dienstencentrum en Blueterra je bij over de wijzigingen in de besparingsplicht, wat je van ons kan verwachten in de komende maanden en hoe waar jij als grafisch ondernemen op moet letten.

Veel van jullie kregen een brief van het Ministerie van Economische Zaken & Klimaat over de aanpassing in de energiebesparingsplicht. Hierin staat ook de aankondiging dat er uiterlijk 1 december 2023 gerapporteerd moet worden. Ook als je geen brief hebt gehad kan je onder de energiebesparingsplicht vallen, zeker weten of dit voor jou geldt? kijk dan in de wetchecker.

Om jou te informeren over de energiebesparingsplicht 2023, en wat wij (KVGO, Dienstencentrum en Blueterra) voor jou doen organiseren wij een kennissessie voor de grafische industrie. Uiteraard is er ook ruimte voor vragen.

Aanmelden kan via de button in de uitnodiging die binnenkort wordt verzonden of via een email aan info@kvgo.nl