Sla het menu over en ga direct naar de content van deze pagina.

Online Print Symposium 2021

Het Online Print Symposium heeft zich ontwikkeld tot Europa’s belangrijkste zakelijke evenement over trends in Online Print. Dit jaar is het thema “Start Up and Print Online!”

Het Online Print Symposium staat in het teken van verandering. Uiteraard blijft de focus liggen op de ontwikkeling en toekomst van de online printindustrie. Het thema “Start Up and Print Online!” suggereert dat er innovaties zullen zijn. Met de “Insight Pitches” krijgen geselecteerde start-ups de kans om zichzelf voor te stellen in een korte presentatie en te rapporteren over hun sleutel tot succes. Dit zal het aanbod op het komende toonaangevende evenement nog diverser maken. Dit jaar verhuist het Online Print Symposium naar de Design Offices Atlas in het populaire Werksviertel bij het Ostbahnhof. De conferentieruimte op de 13e verdieping met 360°-panorama biedt een verscheidenheid aan mogelijkheden om contacten te leggen terwijl u geniet van het uitzicht over München tot aan de Alpen.

Vanwege de Corona-pandemie vindt dit jaar het Online Print Symposium plaats in de nazomer. Het symposium gedijt op zijn internationale deelnemers en de directe uitwisseling van de online printgemeenschap. Daarom kan het onder deze voorwaarden in juni 2021 niet worden gerealiseerd. Vanwege reisbeperkingen zullen veel geïnteresseerden de mogelijkheid worden ontnomen om naar München te reizen. Daarom is de nieuwe datum voor de OPS 14 en 15 september 2021.

Meer info en aanmelden