Training Inkjet, waar het echt om gaat

Training Inkjet, Waar het echt om gaat

Digitaal inkjet printen is vandaag de dag binnen onze grafische industrie niet meer weg te denken. Het maken van een goede keuze bij de aankoop van een inkjet systeem kan behoorlijk complex zijn. Met de juiste informatie is dit niet echter niet zo moeilijk. Om u hierbij te ondersteunen, organiseert het KVGO in samenwerking met het VIGC deze online training. De training heeft als doel u stap voor stap te begeleiden in de zoektocht naar de voor uw bedrijf beste inkjet printer oplossing.

 

Enkele van de onderwerpen die tijdens de training aan bod komen:

  • Welk bedrijf ben ik, waar wil en kan ik inkjet in mijn bedrijf integreren. Type van jobs: Ter vervanging van huidige traditioneel geprinte jobs maar ook het benaderen van andere markten, andere jobs.
  • Overzicht naar de diverse inkjet marktsegmenten en de verschillende types van inkjet printers. Van de kleinere “large format printers” tot en met de grotere “industriële printers”
  • Inkjet printtechnologie en terminologie demystificatie
  • Duidelijk inzicht in inkjet terminologie en inkjet technieken
  • Tips & tricks bij het testen van diverse inkjet printer systemen,
    uitgewerkt stappenplan ter ondersteuning van een geslaagde demo

 

Doelgroep

Voor ieder bedrijf dat met inkjet wil starten, maar ook voor bedrijven die al met inkjet bezig zijn en die willen uitkijken naar uitbreiding of vervanging van de huidig gebruikte printers. Maar ook voor iedereen die een beter inzicht in digitaal Inkjet printers wil verkrijgen.

Deze training komt tot stand in samenwerking met het VIGC. Deelname is voor KVGO leden gratis. Heb je belangstelling om deel te nemen aan deze training, wees er dan snel bij. Er zijn maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. We schrijven maximaal 1 deelnemer per bedrijf in.

 

Inschrijven

Voor meer informatie of direct inschrijven kun je contact opnemen met Arjan Meijer van het KVGO via 06 – 83890080 of a.meijer@kvgo.nl.