Sla het menu over en ga direct naar de content van deze pagina.

VIGC | ‘Veranderend klantengedrag. Kansen voor de grafische industrie

Ook dit jaar organiseert het VIGC een nieuw congres voor de grafische sector. Het thema dit jaar is: ‘Veranderend klantengedrag. Kansen voor de grafische industrie!’

16_07_congres_vicg“Inderdaad! Wij geloven in de kracht van de grafische industrie. Print is niet dood! Iedereen die drupa bezocht, heeft de positieve uitstraling kunnen ervaren. Nieuwe vormen van communicatie bieden interessante opportuniteiten voor onze sector. Dit positivisme en enthousiasme willen de organisatoren graag delen op Het Congres.

Je wordt op 5 oktober vanaf 16 uur ondergedompeld in een uitermate levendig programma. Wat zeg je van Gino Van Ossel, professor aan de Vlerick Business School en Steven van Belleghem, expert klantgerichtheid in een digitale wereld, als onze twee keynote sprekers?

En dat is nog maar het begin! Ontdek op onze minisite welke experten zullen deelnemen aan ons panelgesprek en welke grafische case zal besproken worden.

Uiteraard sluiten we de dag in de oude bierbrouwerij af met een uitgebreide receptie waarop netwerken in een ongedwongen sfeer centraal zal staan.”

Meer weten & inschrijven? Klik hier.