Sla het menu over en ga direct naar de content van deze pagina.

Webinar ARBO RI&E

De sociale partners Grafimedia, waaronder het KVGO, organiseren een voor KVGO leden gratis webinar speciaal voor die bedrijven die (nog) geen Arbo Risico-inventarisatie en Evaluatie (kort: Arbo RI&E) hebben.

Het hebben van een RI&E is voor elk bedrijf een wettelijke verplichting. De RI&E brengt alle risico’s rond de gezondheid, veiligheid en welzijn van de medewerkers in kaart. Heb je geen actuele RI&E? Dan loop je bij controle door de Inspectie SZW het risico op een hoge boete.

In oktober 2020 is de nieuwe branche Arbo-RI&E Grafimedia gelanceerd, die nog beter aansluit op de wensen van de bedrijven en gebruiksvriendelijker is dan de voorgaande RI&E. Toch blijkt dat nog veel bedrijven nog niet op de hoogte zijn van, of nog niet bezig zijn met de RI&E.

Ben jij al aan de slag met de RI&E? Nee? Doe dan nu mee!

Graag willen we de KVGO-leden extra ondersteunen. De webinar ‘Arbo RI&E voor beginners’ verlaagt de drempel om aan de slag te gaan en geeft praktische tips en handvatten.

Mocht je wel al een ‘start’ hebben gemaakt, maar komt je niet verder, ook dan kan je meedoen. Heb je nu al specifieke ‘beginnersvragen’, stuur deze dan alvast naar info@arbografimedia.nl (onder vermelding van Vragen voor Webinar). Deze worden dan behandeld in de webinar.

De uitvoering is in handen van het Dienstencentrum.