Ga jij het maken in de grafimedia? zoek een baan op indruk.nu

Sla het menu over en ga direct naar de content van deze pagina.

Alle grafimediavacatures op één plek: C3 werkt! werkt samen met Printmediabanen.nl

Werkzoekenden en werkgevers in de printmedia hoeven vanaf nu nog maar op één adres te kijken. Vanaf nu is printmediabanen.nl dé banensite voor iedereen die een vacature heeft in de sector of wil gaan werken in de sector. Dit komt door een samenwerking tussen C3 werkt! en printmediabanen.nl, zo laten deze organisaties weten. 

Uit het persbericht:

“C3 werkt! heeft de keuze gemaakt de bestaande vacature- en kandidatenbank over te zetten naar het platform van printmediabanen.nl. Het bestaande platform van C3 werkt! voldeed niet meer aan de hedendaagse eisen.

Printmediabanen.nl maakt het bedrijven en werkzoekenden makkelijker om elkaar te vinden. De kracht van printmediabanen.nl is daarnaast dat vacatures ook offline kunnen worden ingevuld, doordat C3 werkt! in het werkveld actief is en zo gemakkelijk vraag en aanbod met elkaar kan matchen.

C3 werkt! beheert en onderhoudt de vacatures en profielen van de kandidaten. “De eerste actuele vacatures staan alweer op de nieuwe website,” zegt Marcel Lamain, directeur GOC.

Wij zijn blij dat het platform door de overeenkomst met C3 werkt! zich verder kan ontwikkelen,” zegt Peter Luit, ontwikkelaar van de website.”

Vacature plaatsen

Werkgevers kunnen hun vacature zelf plaatsen. Maak daarvoor een eigen account aan op printmediabanen.nl, onder werkgevers. E-mailen of bellen naar de C3 werkt! servicedesk voor het aanleveren van informatie kan ook. C3 werkt! plaatst vervolgens de vacature. De servicedesk is te bereiken via: info@c3werkt.nl of 0318 – 53 91 39.