Sla het menu over en ga direct naar de content van deze pagina.

Beleef het KVGO Voorjaarsevenement op 16 mei

Mis dit KVGO voorjaarsevenement niet. Met de AVG-privacywet, Pensioenen, Cees Verweij en praat mee over de toekomst van het KVGO. Een geringe investering in tijd in ruil voor onmisbare informatie, levendig debat, nuttige ontmoetingen met collega’s en een eigentijds Oosters buffet. Op 16 mei in Het Oude Magazijn te Amersfoort.

Het evenement bestaat uit een aantal bedrijven. U kunt een keuze maken tussen de AVG-privacywet en Pensioenen. Daarna de Ledenraad met de eerste uitkomsten van het onderzoek van Berenschot naar de toekomst van het KVGO.

13:30 uur
Eerste bedrijf: AVG-privacywet of Pensioenen

AVG-privacywet: Op 25 mei is de nieuwe AVG-privacywet van kracht. Bent u er klaar voor?
Tobias op den Brouw van het Dienstencentrum brengt het zestien stappenplan waar KVGO-leden gratis gebruik van kunnen maken tot leven. Laatste kans om met een stevige eindsprint de deadline te halen.

Pensioenen: Wat is er aan de hand met de pensioenen? Welke bewegingen maken politiek en sociale partners? Welke wijzigingen zijn de afgelopen jaren in de grafimediaregeling aangebracht en wat zijn de consequenties van de steeds maar oplopende AOW- en pensioenleeftijd?
In de aanloop naar regionale sessies later dit jaar, waarin op dit laatste onderwerp wordt ingegaan schetst Maarten Jansen een helder beeld.

Let op: U kunt zich aanmelden voor één van de twee sessies van zo’n 50 minuten.

14:30 uur
Tweede bedrijf: Speech, verkiezing, Grafimedia cao, jaarcijfers en toekomst KVGO

KVGO-voorzitter Cees Verweij opent de compacte Ledenraad. Aan bod komen onder andere de financiële verantwoording over 2017 door penningmeester Henk van Esch, de Grafimedia cao en de verkiezing van voorzitter en bestuur.

Paul Pietersma presenteert de eerste resultaten van het onderzoek door Berenschot. Het blijft niet bij eenrichtingsverkeer. Leden krijgen volop gelegenheid te reageren. Wat wil het KVGO in 2023 zijn? Welke activiteiten moet het KVGO aan de leden bieden? Kom met ideeën en suggesties en deel uw strategische visie op de toekomst van de vereniging.

18:00 uur
Derde bedrijf: Oosters specialiteiten buffet

Op 11 september bereikt Fons Metsaars de AOW-gerechtigde leeftijd en eindigt zijn dienstverband met het KVGO. Vandaag is zijn laatste Ledenraadsvergadering en tijdens het aperitief kunt u afscheid van hem nemen in een informele setting.

Een aperitief breekt het ijs tijdens de netwerkborrel in het sfeervolle Oude Magazijn. Daarna volgt ter versterking van de inwendige mens een eersterangs Oosters specialiteitenbuffet. Dat duurt precies lang genoeg om niet in de files naar huis terecht te komen.

Locatie
Het KVGO Voorjaarsevenement vindt plaats in Het Oude Magazijn, Soesterweg 310F, 3812 BH Amersfoort. Parkeren geen probleem.

Het Oude Magazijn is ook zeer goed te bereiken met de trein. Reken op ongeveer 8 minuten lopen vanaf station Amersfoort Centraal.

Aanmelden
Noteer dus: woensdag 16 mei. En vergeet niet deze aanmeldknop te gebruiken.