Sla het menu over en ga direct naar de content van deze pagina.

Benieuwd hoe jij kunt bijdragen aan de nieuwe Grafimedia cao? Kijk hier!

Op 1 april 2024 loopt de Grafimedia cao af. Benieuwd wat jij kunt doen om bij te dragen aan de nieuwe cao? Kijk en luister dan vooral even naar dit filmpje. Hierin leggen we uit waarom jouw input onmisbaar is en op welke manieren je kunt bijdragen!

Deze inhoud is beschikbaar na acceptatie van de cookies.

Bekijk op Youtube Opened in een nieuw venster

Flits-enquête cao

Op dit moment halen we input op voor de flits-enquête die vorige week door het KVGO verstuurd is naar alle leden. De thema’s die tijdens de ledenbijeenkomst van 31 oktober zijn opgehaald vormen de basis van deze enquête, die uit slechts drie(!) vragen bestaat. Invullen is dus een kleine moeite. Een kleine moeite, maar van grote waarde. Zodat wij weten wat er bij onze leden speelt en op welke onderwerpen de focus moet komen te liggen tijdens onderhandelingen. Tijdens de Algemene Vergadering vorige week hebben we al van 40 leden input opgehaald – een mooi begin!

Een andere manier om je input te geven als KVGO-lid, is binnen de klankbordgroep. Deze groep wordt gedurende het proces regelmatig bijeengeroepen en gevraagd te reageren en mee te denken met de werkgeversdelegatie. Heb je interesse om aan te haken bij de klankbordgroep, neem dan vooral contact met ons op via Kirsten Linders: k.linders@kvgo.nl. Samen sterk voor een nieuwe cao!

Kirsten

Kirsten Linders, Adviseur sociale innovatie, cao en arbeidsvoorwaarden KVGO