Sla het menu over en ga direct naar de content van deze pagina.

Bestuur KVGO zet lijnen uit naar toekomst met Beleidsplan 2017-2020

Op 28 september komt in het Congrescentrum van Achmea in Zeist de Ledenraad van het KVGO bijeen. Na vooroverleg en lunch gaat de vergadering om 13.00 uur van start. Op de conceptagenda staat onder andere een toelichting door bestuurslid Richard van den Berg over het ontwikkelen van een branchebreed initiatief voor de Wet werk en zekerheid.

Specialist Maarten Jansen geeft een toelichting op de WGA-uitstapverzekering waarbij gekozen kan worden voor het publieke stelsel via het UWV of het aanbod dat het KVGO samen met verzekeraar Centraal Beheer ontwikkelde. Bram ter Beek praat de Ledenraad bij over actuele ontwikkelingen rond de Ja/Ja-sticker. Bovendien komen de samenstelling van het bestuur en functieverdeling binnen het bestuur aan bod.

Huisvesting
Een ander belangrijke punt op de conceptagenda is de huisvesting van de vereniging. Zoals bekend is het pand aan de Startbaan in Amstelveen verkocht aan een projectontwikkelaar. De zoektocht naar een goede huisvesting die recht doet aan de omvang van de vereniging is in volle gang. Directeur Fons Bakkes geeft een toelichting.

In juni kwam het bestuur bij elkaar om na te denken over lijnen naar de toekomst. Voorzitter Cees Verweij zal ter vergadering dit Beleidsplan 2017- 2020 aan de Ledenraad presenteren.

De Ledenraad – hier op archiefbeeld – in mei dit jaar bijeen in Utrecht. Foto Pieter Magielsen
De Ledenraad – hier op archiefbeeld – in mei dit jaar bijeen in Utrecht. Foto Pieter Magielsen | NFP

Na afloop van der Ledenraad staat – ook bij Achmea in Zeist – om 14.30 uur de derde editie van Fit & Flexibel op het programma.