Sla het menu over en ga direct naar de content van deze pagina.

‘Beter van papier’ campagne wordt voortgezet

“Leden de mogelijkheid geven op eenvoudige wijze reclame te maken voor gedrukte communicatie. Met eigen logo en met landelijke herkenbaarheid”.

Dat was het uitgangspunt voor de campagne ‘Beter van papier’ die afgelopen zomer werd geïntroduceerd. En we hebben de uitingen al op diverse plaatsen terug zien komen. Aan de buitenzijde van gebouwen, als pagina-grote advertenties in kranten en in diverse social media posts.

Reden genoeg om de ‘Beter van papier’ campagne voorlopig beschikbaar te houden en bovendien uit te breiden!

Op de website betervanpapier.nl kunnen onze leden gemakkelijk de materialen downloaden die beschikbaar zijn voor eigen promotie. Filmpjes, beelden t.b.v. social media en de mogelijkheid om drukwerk bestanden te bestellen waarin de eigen huisstijl is opgenomen.

De komende weken zullen steeds nieuwe items worden toegevoegd. Volg de social media accounts van het KVGO om op de hoogte te blijven van nieuwe campagne elementen.

We hopen dat we met het ontwikkelen én doorzetten van de campagne onze leden ondersteunen om op een eenvoudige manier gedrukte communicatie te promoten.

En mooie dingen bedenk je niet alleen. Daarom staan we open voor ideeën suggesties en bijdragen om de campagne uit te breiden. Dus weet je zelf wat er nog beter gaat van papier? Laat het weten en mail naar ditgaat@betervanpapier.nl

Veel plezier bij het gebruik,

Met vriendelijke groet,

KVGO-team