Ga jij het maken in de grafimedia? zoek een baan op indruk.nu

Sla het menu over en ga direct naar de content van deze pagina.

Boekje Grafimedia cao 2018-2020 verschenen

De gedrukte versie van de Grafimedia cao is verschenen. Afgelopen week ontvingen de KVGO-leden het boekje van de Grafimedia cao 2018-2020.

Het boekje bevat de actuele cao-tekst. Als bijlagen zijn de reglementen van de Commissie cao-zaken en de gezamenlijke uitleg van cao-partijen bij de regelingen werktijdvermindering opgenomen.

Fout
Helaas is gebleken dat, ondanks zorgvuldige controle, tijdens het productieproces een fout in de tekst is geslopen. Het betreft de regel boven de onderste tabel op pagina 25. Daar staat per abuis vermeld dat de collectieve salarisverhoging per 1 juni 2020 €0,36 bedraagt.

Dit moet 1 procent zijn. De juiste tekst boven genoemde tabel moet zijn: Per 1 juni 2020 ten gevolge van de collectieve salarisverhoging van 1 procent. KVGO-leden worden hiervan binnenkort schriftelijk op de hoogte gebracht.

Extra exemplaren
Afhankelijk van het aantal werknemers hebben KVGO-leden één of meerdere boekjes ontvangen. Zij kunnen bij het KVGO extra exemplaren bestellen voor €5,00 per boekje (excl. btw). Niet-leden kunnen eveneens cao-boekjes bestellen. De prijs voor niet-leden bedraagt €35,00 per boekje (excl. btw).

De cao is tevens digitaal gepubliceerd, op www.grafimediacao.nl.

KVGO-leden kunnen bovendien de Personeelswijzer raadplegen.

KVGO-leden kunnen inhoudelijke vragen over de cao stellen aan Kirsten Linders en Aukje van het Nederend , telefonisch via 020-5435678.