Sla het menu over en ga direct naar de content van deze pagina.

Bonden stemmen tegen eindbod Grafimedia cao

Op 14 mei jongstleden heeft het KVGO, direct na de stemming in de Algemene Vergadering, het eindbod Grafimedia cao met de bonden gedeeld. Inmiddels is het resultaat van de stemming onder de vakbondsleden bekend: zij wijzen het eindbod af. De bonden hebben aangegeven bereid te zijn om met ons opnieuw in overleg te treden, om te kijken of er alsnog overeenstemming bereikt kan worden over een nieuwe Grafimedia cao.  

Graag horen we van onze leden, vertegenwoordigd door de ledenraad, of zij vinden dat we inderdaad opnieuw plaats moeten nemen aan tafel. En zo ja, met welk mandaat. Daarom organiseren we op 27 juni een ingelaste vergadering voor de ledenraad. De vergadering wordt gehouden tussen 15:30 – 17:30 uur, voorafgaand aan de KVGO zomerbarbecue, en is toegankelijk voor alle  KVGO-leden.  

Aanmelden voor deze bijeenkomst, eventueel met aan aanmelding voor de BBQ, kan via: evenementen@kvgo.nl. Laat even weten bij welk onderdeel / welke onderdelen je aanwezig zult zijn. En mocht je komen BBQ’en, laat dan aub weten of je specifieke dieetwensen hebt waarmee we rekening kunnen houden.