Sla het menu over en ga direct naar de content van deze pagina.

BOPE24: Shaping tomorrow’s future

Op 24 april vind het VIGC Benelux Online Print Event 2024 plaats bij Vestar te Antwerpen. Met een pakkende titel als “Shaping Tomorrow’s Future” belooft dit een supermooi event te worden, met sprekers uit België, Nederland, Frankrijk en Duitsland. Het evenement blijft zich inzetten op het delen van nationale en internationale inzichten. Ter info: BOPE wordt gehouden in het Nederlands.

Programma

Verwacht een inspirerende keynote van thought leader Bernd Zipper, CEO van Zipcon, waarin de laatste marktevoluties en onontdekte kansen worden onthuld. Ontmoet Online Print pioniers uit de Benelux, waaronder Tino Cucca, Wouter Haan en Marco Aarninck, die in een levendig panelgesprek ondernemerschap verkennen.

Laat je verder inspireren door Antoine Roux, CEO van het PrintOclock, die inzichten deelt over de onlineprintwereld in Frankrijk en ontdek de kracht van Generative AI met Pieter De Buysser en hoe deze innovatie de grafische sector transformeert.

Technologie staat centraal in het tweede panelgesprek, geleid door Peter Luit, met experts als Leon Van Nunen en Franky De Meyer, die inzichten delen over automatisatie en organisatorische focus in online print.

Carl Van Rooy, Senior Innovation Consultant bij VIGC, onthult de sleutelrol van online portals in innovatie voor labels en verpakkingen. Mark van Heusden, CEO van Sparkles, onthult tenslotte de strategieën voor marktleiderschap in nichemarkten.

Informatie en tickets

Voor gedetailleerde informatie ten aanzien van het evenement, check het bericht op de website van VIGC. Hier vind je het volledige programma van de dag en ook de mogelijkheid om je te registreren voor deelname (á EUR 149,-).