Sla het menu over en ga direct naar de content van deze pagina.

Brecht Grieten stelt zich voor

Per 1 juli jl. ben ik in dienst getreden bij het KVGO als directeur. Samen met de leden, het bestuur en de medewerkers ga ik flink aan de slag om van het KVGO een nog sterkere en betere vereniging te maken die haar leden optimaal bedient. Zo wil ik samenwerken aan een dynamische vereniging van, voor en door de leden die Nederland kleuren met hun vakmanschap.

Gedurende mijn hele loopbaan ben ik actief geweest op het snijvlak van maatschappij en ondernemerschap. Tot voor kort was ik actief als adjunct-directeur bij FOCWA, de branchevereniging voor schadeherstelbedrijven. Hier heb ik de afgelopen 5 jaar ervaring opgedaan met belangenbehartiging binnen een complexe, diverse en steeds veranderende bedrijfstak. In de periode daarvoor heb ik mijzelf vooral ingezet om ondernemers en politici te helpen in hun communicatie- & marketinguitingen. Zo managede ik bij een grote politieke partij in België de communicatiedienst en was in die hoedanigheid onder andere ook verantwoordelijk voor de inkoop van het drukwerk.

En nu mag ik aan de slag bij het KVGO. Een grote verantwoordelijkheid die ik niet lichtzinnig zal opnemen. In mijn inwerkperiode zullen de werkzaamheden van Bram ter Beek geleidelijk aan mij overgedragen worden. Daarnaast zal ik de tijd nemen om veel te luisteren en het gesprek aan te gaan met leden en stakeholders. Wat gaat er goed? Wat kan er beter? Hoe kan het KVGO nog meer toegevoegde waarde voor de KVGO-leden creëren?

Heb je een idee voor het KVGO? Aarzel dan niet om contact met me op te nemen.

Graag wil ik het bestuur en de directie bedanken voor hun steun en vertrouwen. Ik kijk uit naar een goede en prettige samenwerking met de collega’s van het verenigingsbureau.

Brecht Grieten
Directeur KVGO