Sla het menu over en ga direct naar de content van deze pagina.

Brochure Fit & Flexibel ‘over winnen’ verschenen

Alle KVGO-leden ontvingen een brochure met het programma van Fit & Flexibel op 11 november in Apeldoorn. KVGO-voorzitter Cees Verweij roept de leden op zich aan te melden voor het evenement.

Cees Verweij: “De tweede editie van Fit & Flexibel staat in de startblokken. We zijn er samen met onze partner Achmea in geslaagd een boeiend programma samen te stellen voor onze leden.cover KVGO-brochure_Fit en Flexibel-2

De noodzaak van fit en flexibel ondernemen hoeven we niet te onderstrepen. Wel is het verrassend om te horen hoe topsporters en mensen die zich in deze wereld bewegen tegen het thema aankijken. Ik ben dan ook blij dat Esther Vergeer en Arjan ter Linden ons met  hun inzicht, analyses en voorbeelden uit de praktijk verder kunnen helpen.

Tijdens Fit & Flexibel staat een keur aan specialisten klaar om u tijdens compacte kennissessies bij te praten over de laatste ontwikkelingen op het gebied van sociale wet- en regelgeving. Onze eigen vakmensen worden daarbij aangevuld met de deskundigen van Achmea. Een unieke kans om in relatief korte tijd veel te weten te komen over deze weerbarstige, maar belangwekkende materie en de gevolgen voor uw onderneming en uw medewerkers. Een kans die u niet mag laten liggen.”

Meer weten & aanmelden? Klik hier.