DEKRA SE, een honderd procent dochteronderneming van DEKRA e.V., stuurt de operationele bedrijfsvoering van het concern aan. In boekjaar 2015 heeft DEKRA een omzet van 2,7 miljard gerealiseerd.

Er werken bij het bedrijf ongeveer 37.000 medewerkers in meer dan vijftig landen op vijf continenten. Met gekwalificeerde en onafhankelijke dienstverlening houden zij zich bezig met veiligheid in het verkeer, op de werkplek en thuis.

Het portfolio varieert van voertuiginspecties en -keuringen, via schadeafhandeling, industriële en bouwinspecties, advisering over veiligheid, testen en certificering van producten en systemen tot en met opleidingen en tijdelijk werk.

De ambitie voor het 100-jarige bestaan luidt: DEKRA is dé wereldwijde partner voor een veilige wereld.

Over DEKRA Certification
DEKRA’s diensten zijn gegroepeerd in drie business units: Automotive, Industrial en Personnel. DEKRA Certification maakt onderdeel uit van de wereldwijde DEKRA Groep en de business unit DEKRA Industrial.

Binnen deze business unit voorzien meer dan 6.000 experts in de behoeften van 70.000 industriële klanten over de hele wereld op het gebied van veiligheid. In Nederland is KEMA-KEUR een van de bekendste certificatiemerken die wij uitgeven.

DEKRA is in verschillende sectoren actief. Wij zijn continu bezig met het ontwikkelen van aanvullende diensten voor bestaande en nieuwe doelgroepen. Van het toetsen en certificeren van managementsystemen, tot het testen, inspecteren en certificeren van elektrische en elektronische producten en componenten, medische hulpmiddelen en apparatuur die wordt gebruikt in een potentieel explosieve omgeving.

Kijk binnen de sector van uw keuze en ontdek wat DEKRA u te bieden heeft op de website.