Sla het menu over en ga direct naar de content van deze pagina.

Cees Verweij beoogd voorzitter Europese koepel Intergraf

KVGO-voorzitter Cees Verweij is voorgedragen als de nieuwe voorzitter van Intergraf, de Europese federatie voor gedrukte en digitale communicatie.

Verweij is sinds begin dit jaar kandidaat-voorzitter en zal tijdens de Algemene Vergadering in juni Kopenhagen naar verwachting door het bestuur officieel als vaste voorzitter voor de komende twee jaar worden voorgedragen.

Hij is al sinds 2015 vicevoorzitter van de in Brussel gevestigde koepelorganisatie voor de grafimediasector. Verweij gaat als voorzitter de Spanjaard Francesc Hostench-Feu opvolgen.

Print en digitaal
‘Cees Verweij brengt een grote ervaring mee om het strategische succes van Intergraf de komende maanden en jaren te verzekeren’, stelt de organisatie in de nieuwsbrief.

Cees Verweij
(archiefbeeld)

Hij is al sinds 2009 voorzitter van het KVGO en heeft een waardevolle achtergrond met werken op Europees niveau. Over de grafimediabedrijven zegt Verweij zelf: “Bedrijven in Nederland en elders dienen te begrijpen dat het in de sector niet meer alleen draait om drukwerk, het is ook digitaal. Daar moeten ze zich zo veel als ze maar kunnen op focussen om de vele mogelijkheden die deze gebieden bieden op te kunnen pakken. De wereld van drukwerk verandert snel. Wij zijn integraal onderdeel van de communicatiemix en delen de markt meer dan in het verleden met andere sectoren. Wees je daarvan bewust en gebruik het ook!”