Sla het menu over en ga direct naar de content van deze pagina.

Dick Naafs voorgedragen als voorzitter van het KVGO

“Sturing geven aan het veranderingsproces van het KVGO”. Dat is de belangrijkste beweegreden voor Dick Naafs om zich kandidaat te stellen als voorzitter van het KVGO. Het bestuur droeg tijdens de Ledenraad op 14 november in Soest Naafs voor als opvolger van Cees Verweij die in mei 2019 de voorzittershamer neerlegt.

Dick Naafs (9 juni 1962) volgde de Heao in Utrecht en doorliep de staf- en kaderopleiding Grafische Industrie. Sinds 1986 voerde hij de directie over drukkerij BakkerBaarn en was eigenaar en uitgever van de Baarnsche Courant. Vanaf 2008 was Naafs DGA van De Vries & Communicatie, drukkerij Smit in Amersfoort en drukkerij Ruitenbeek in Weesp. In 2018 verkocht hij zijn activiteiten aan drukkerij Aeroprint in Ouderkerk aan de Amstel.

Bestuurlijke ervaring deed Naafs onder andere op bij de plaatselijke ondernemersverenigingen, als voorzitter verkiezing ‘Baarnse bedrijven’, met de provincie Utrecht in ‘Herstel Baarnse Bos’, als leenheer van Utrecht: ‘Behoud Culturele en industriële erfgoed’ en als lid van de stuurgroep ‘Gemeente en Heuvelrug Vorstelijk Baarn’. Sinds mei 2016 maakt Naafs namens het segment ‘midden’ deel uit van het bestuur van het KVGO.

Dick Naafs is getrouwd met Carolien Feldbrugge en heeft drie kinderen. De Ledenraad ging onder applaus akkoord met de voordracht van het bestuur. Naafs zal aantreden op 21 mei 2019 voor de periode mei 2019 – mei 2022.