Sla het menu over en ga direct naar de content van deze pagina.

Doe mee aan DDW en presenteer het grafisch product voor duizendkoppig publiek

Met ‘Op de kaart’, een expositie van ijzersterke grafische producten plus een serie lezingen en ‘Aan tafel’-sessies presenteert de grafische bedrijfstak zich tijdens Dutch Design Week in Eindhoven. Inmiddels staan er veertien sprekers geboekt en meldden zich tien bedrijven aan voor ‘Op de kaart’. Doe mee en kom onder ogen van een duizendkoppig publiek!

Van 22 – 30 oktober 2016 is Print Pakt met een eigen podium aanwezig op Dutch Design Week. Negen dagen lang spreekt grafisch Nederland daar tot de verbeelding. Met ‘The making of’ brengt de 15de editie van DDW een ode aan het maakproces en de makers. De ideale kans voor de grafische industrie om zich te presenteren.

KVGO-leden krijgen een kans voor open doel om hun vakmanschap, hun producten waar ze trots op zijn en hun visie aan de design-wereld te laten zien. Meedoen kan met de actie ‘Op de kaart’ door aanmelden voor een lezing of tafelsessie of met een bijzondere grafische productie.

In de black box van Yksi, midden in het hart van de Design Week op Strijp S, vindt Print Pakt Live plaats met inspirerende sprekers, spectaculair drukwerk, tafelsessies, films, muziek en speciale evenementen.

Meedoen?
Kijk op de speciale site of stuur een mail naar mail en deel kennis of toon werk. Doe mee!