Sla het menu over en ga direct naar de content van deze pagina.

Doe mee met de Kalenderwedstrijd 2018!

Makers, bedenkers en uitgevers van kalenders en agenda’s maken kans op een van de prachtige prijzen van de Kalenderwedstrijd. Tot vrijdag 16 januari 2018 kunt u uw grafische hoogstandjes insturen. Eerder inzenden biedt allerlei voordelen, zoals langer en meer aandacht voor uw product.

Deelnemers aan de Kalenderwedstrijd weten zich verzekerd van publiciteit. Op de website Kalenderwedstrijd.nl en via social media is er aandacht voor elke inzending. De ervaring leert dat deze berichten vele malen worden gedeeld.

De genomineerden voor een van de prijzen van de Kalenderwedstrijd krijgen prominent aandacht in de diverse exposities en uiteraard bij de Prijsuitreiking op 22 maart 2018 in het schitterende Fort Wieckerschans te Bodegraven.

Iedereen maakt kans
De Kalenderwedstrijd staat al jaren garant voor schitterende voorbeelden van grafische vormgeving en producten. Maar als een van de belangrijkste prijzen op grafisch gebied levert de Kalenderwedstrijd levert regelmatig verrassende winnaars op.

Vorig jaar ging de hoofdprijs naar Geeke Voortman van ontwerpbureau Wie Maakt Het voor haar Design Agenda. Deze agenda is ook dit jaar verkrijgbaar via diverse verkoopkanalen.

Ook de andere winnaars van de afgelopen editie waren voorbeelden van grafisch vernuft, zoals de innovatieve bureaukalender Zwarte Zwaan van Zwaan Printmedia, de overweldigend mooie wandkalender Anniversary 170 Years en de typografisch bijzondere Verscheur Me-kalender van Cayman.

Stuur uw kalender of agenda nu in!
Geen tijd te verliezen, doe mee met de Kalenderwedstrijd en laat ons zien wat u kunt. In januari kijkt een deskundige jury naar de inzendingen.

Daarbij concentreren zij zich onder meer op creativiteit en originaliteit, typografie, fotografie en illustraties, bruikbaarheid en techniek. Maar er is ook aandacht voor de marketinggedachte en ‘het verhaal’ achter de kalender of agenda.

Inschrijven voor deze editie van de Kalenderwedstrijd? Klik hier.