Sla het menu over en ga direct naar de content van deze pagina.

DRUPA dagtrip – extra tussenstop in Den Bosch!

Op dinsdag 4 juni organiseren we, samen met A&O Fonds Grafimedia en het Grafisch Lyceum Utrecht (GLU), een dagtrip naar DRUPA. Met een bus vol studenten, docenten en ondernemers zullen we deze dag afreizen naar hét evenement van de grafische industrie. Haak aan en maak gebruik van deze unieke gelegenheid om in gesprek te gaan met niet alleen collega-ondernemers, maar ook met studenten en docenten uit ons vakgebied! En voor onze leden uit het zuiden van het land: de bus maakt op 4 juni een tussenstop in Den Bosch, zodat jullie hier kunnen opstappen in plaats van in Utrecht. 

Van dinsdag 28 mei tot en met vrijdag 7 juni vindt de DRUPA plaats in Düsseldorf. Mocht je plannen hebben om hierheen te gaan, weet dan dat je via het KVGO kortingscodes kunt ontvangen om de kaarten met een mooie korting te bestellen: met gebruik van de codes betaal je EUR 46,- per stuk (in plaats van EUR 60,-). Heb je hier interesse in, stuur dan een email naar: evenementen@kvgo.nl. Geef even aan hoeveel vouchers je wilt ontvangen. Er zijn ook kortingsvouchers op te vragen voor drie- of vijfdaagse toegangskaarten.

Op dinsdag 4 juni organiseren we, samen met A&O Fonds Grafimedia en het Grafisch Lyceum Utrecht (GLU), een dagtrip naar DRUPA. Met een bus vol studenten, docenten en ondernemers zullen we deze dag afreizen naar hét evenement van de grafische industrie. Haak aan en maak gebruik van deze unieke gelegenheid om in gesprek te gaan met niet alleen collega-ondernemers, maar ook met studenten en docenten uit ons vakgebied!

Programma

Het programma ziet er – onder voorbehoud – als volgt uit:

06:45 uur – aankomst bij GLU
07:00 uur – vertrek bus, met tussenstop in Den Bosch
10:30 uur – verwachte aankomst Düsseldorf
11:00 uur – ontvangst @ DRUPA
11:30 uur – gezamenlijk bezoek aan eerste stand, gevolgd door een vrij programma
18:00 uur – gezamenlijke wrap-up incl. diner
19:00 uur – vertrek richting Utrecht

Samenwerking

Het KVGO is overtuigd van het belang van een samenwerking tussen ondernemers, studenten en docenten. Daarom zijn we blij om deze dagtrip voor onze leden te kunnen faciliteren, ondersteund door het A&O Fonds. We gaan er een mooie invulling aan geven. Een quiz, speed-daten, deze dag biedt daar de ruimte voor. Laten we mét, maar vooral ván elkaar leren.

25 KVGO-leden

Dit event zou wat ons betreft geslaagd zijn wanneer er (minimaal) 25 KVGO-leden aanhaken en in de bus zitten, op dinsdag 4 juni aanstaande. Ben jij die ondernemer die bereid is om er op een actieve manier achter te komen wat er leeft onder studenten? Om zo beter te begrijpen welke acties jij met jou bedrijf kunt inzetten om deze jongeren aan te trekken? Of wil jij van de gelegenheid gebruik te maken om met één van de docenten te sparren over de inhoud van de opleidingen? Meld je dan aan om met ons mee te gaan. Naast een waardevolle dag zijn we namelijk ook van plan er gewoon een heel leuke en gezellige dag van te maken!

Al aanwezig?

Mocht je al aanwezig zijn op DRUPA en bij de groep willen aanhaken, dan kan dat natuurlijk. Je mist dan het spreekwoordelijke potje met vet, maar er blijft genoeg tijd en ruimte over om met elkaar in gesprek te gaan. Stuur ons een berichtje (mailadressen vind je verder in dit bericht), dan spreken we af wáár en hoe laat we elkaar zullen treffen.

Bijdrage

Vind jij het als ondernemer leuk om aan deze trip een bijdrage te leveren, dan zijn daar zeker mogelijkheden voor. Voor de heenreis zal GLU “overlevingspakketjes” regelen voor iedereen in de bus. Voor de rest van de dag, on-site in Düsseldorf, zijn we op zoek naar KVGO-leden die het leuk vinden om bijvoorbeeld tijdens de wrap-up iets te eten en te drinken aan te bieden aan de studenten en docenten. We zijn met DRUPA in gesprek over de mogelijkheden. Mocht je hieraan willen bijdragen of dit voor je rekening willen nemen, komen we graag met je in contact.

We hopen dat je enthousiast bent over deze mogelijkheid en dat we snel van je horen. Je kunt je voor de busreis opgeven via de uitnodiging die aan alle KVGO leden is verzonden. Mocht je die niet hebben dan kun je ook een mailtje met je personalia sturen naar evenementen@kvgo.nl. Wij nemen dan binnenkort contact met je op over de verdere gang van zaken. Wil je liever eerst eens sparren over deze dag, voel je dan vrij om contact op te nemen met Brecht (Directeur KVGO): b.grieten@kvgo.nl of Mariska (Projectmedewerker Communicatie KVGO): m.mooijekind@kvgo.nl.