Sla het menu over en ga direct naar de content van deze pagina.

Dubbeldikke Kernnieuws # 6 verschenen

Liefst 48 pagina’s telt Kernnieuws #6. De reguliere uitgave plus twee specials. Dat er zoveel papier nodig is om KVGO-leden op de hoogte te houden, zegt alles over de hoeveelheid activiteiten die plaatsvonden en -vinden. Download, blader, kijk, lees en bewaar.

Kernnieuws bestaat uit de reguliere uitgave, een special – exclusief voor leden – met alle premies voor werkgevers in 2018 en een uitgave met nieuws en informatie over de vernieuwde website.

[kvgo_tv video_id=”268382″]

Er is veel en van alles te lezen en bekijken over de Ledenraad in het Canon Customer Experience Center bij Océ in Venlo, waar op woensdag 15 november zo’n honderd KVGO-leden en bestuurders bijeen kwamen.

In Kernnieuws is verder te lezen dat de Ledenraad akkoord ging met begroting voor 2018. Henk van Esch lichtte de cijfers toe onder de begroting. Voor 2018 wordt nog een kleine daling van de personeelsomvang binnen de ledenbedrijven verwacht. Interviews met de sprekers zijn niet alleen op papier na te lezen, maar ook te bekijken op KVGO-tv.

De ‘Ja/Ja-sticker is funest voor de hele branche’. Dat zeggen Fons Bakkes en Bram ter Beek. Grafische bedrijven die reclamedrukwerk kwijtraken, gaan op zoek naar ander werk om de vrijgekomen capaciteit te vullen. Dat halen ze dan weer bij kleinere collega’s weg, die op hun beurt nieuw werk willen binnenhalen.

Verder aandacht voor: ‘Economische situatie verslechterd’, ‘Cao-onderhandelingsdelegatie begonnen’, ‘Bestuursverkiezing in aantocht’, ‘De duurzaamheid van papier’, ‘Cees Verweij over cao, imago, Europa en jongeren’, ‘Printtechnologieën blijven naast elkaar bestaan’, ‘Nieuwe Ledenraadsleden’, ‘Hulpmiddel AVG, ‘Intergraf seminar over tijdschriften’, ‘Los van papier’, ‘Kalenderwedstrijd’, ‘Zilveren spelden’, ‘De agenda’ en columns van Wolfgang Gielissen en Fons Metsaars.

Kernnieuws #6 is hier te downloaden. Geïnteresseerd in de special over de vernieuwde website? Klik hier. ‘Alle premies voor werkgevers 2018 op een rij’ is exclusief voor KVGO-leden.