23 oktober 2016 | Eindhoven

Dutch Design Week: Paper Trail

‘The making of’ is het thema van de 15de Dutch Design Week. Het jubileumjaar staat daarmee in het teken van het maakproces en de makers. Print Pakt stelde een route samen met hoogtepunten van grafisch ontwerp in Eindhoven tijdens de Dutch Design Week: The Paper Trail.

PrintPakt maakte voor de Dutch Design Week van start ging een selectie uit het rijke programma-aanbod en ging daarbij speciaal op zoek naar mooie, opvallende en interessante grafische ingrediënten. Het ‘PrintPakt Paper Trail’ leidt langs detentoonstellingen, producten en meetings.

wp_20161022_14_43_24_pro-002Print Pakt Live
In de Black Box van Yksi, midden in het hart van de Design Week op Strijp S, vindt Print Pakt Live plaats met inspirerende sprekers, spectaculair drukwerk, tafelsessies en films.

Bezoekers ontvangen kaarten van bedrijven die meedoen aan ‘Op de kaart’. Een actie waarbij grafische ondernemers die niet persoonlijk aanwezig kunnen zijn zich op DDW presenteren. Bovendien krijgen ze een papieren DDW-papertrail in handen, die hen langs de interessantste grafische hot spots voert.

Ook interessant...

28 augustus 2018

Print Pakt Live: een schitterend podium om drukwerk te promoten

28 september 2017 | Eindhoven

Met klanten of relaties naar Print Pakt Live op de Dutch Design Week?

29 mei 2017 | Schiphol-Rijk

Print Pakt Live opnieuw naar Dutch Design Week Eindhoven

10 oktober 2017 | Eindhoven

Website Print Pakt Live op Dutch Design Week in de lucht