Sla het menu over en ga direct naar de content van deze pagina.

Ellie Lust dagvoorzitter prijsuitreiking Kalenderwedstrijd

Op donderdag 22 maart vindt de prijsuitreiking plaats van de Kalenderwedstrijd 2018 in Fort Wierickerschans te Bodegraven. Met deze keer niemand minder dan Ellie Lust, overbekend als politiewoordvoerster, maar ook van het programma Wie Is De Mol en haar eigen nieuwe programma Ellie op Patrouille.

Ellie Lust is dagvoorzitter en vertelt over het belang van tijd en data bij de politie.

Bijzondere kalenders zijn een inspiratiebron voor het programma. Tussen de inzendingen van de Kalenderwedstrijd zitten steevast exemplaren met schitterende fotografie. Uiteindelijk draait het evenement om de winnaars, met als hoogtepunten de bekendmaking van de winnaar van de KW Award, de KW Studenten Award en de KVGO-prijs.

Topfotograaf Marco ter Beek vertelt over zijn vak, over wat hem inspireert en waarom hij kiest voor het medium kalender om zijn prachtige fotografie te tonen. Marco ter Beek won in 2015 de Top Photo Award en twee jaar later was hij Commended Photographer Sony World Photography Awards.

Voorafgaand aan het evenement is er de mogelijkheid van een rondleiding door Fort Wierickerschans met de expositie van genomineerde kalenders, agenda’s en studenteninzendingen. Afsluiten met de traditionele netwerkborrel.

De ontvangst is vanaf 14.30 uur, het programma begint om 15.00 uur. Liefhebbers voor de rondwandeling worden verwacht om 14.00 uur.