Sla het menu over en ga direct naar de content van deze pagina.

Enquête: impact energieprijzen KVGO-leden

Grafische bedrijven staan met de energiecrisis wederom voor een enorme uitdaging. Helaas lijken de beleidsmakers in Den Haag er niet van overtuigd om op korte termijn initiatieven te nemen om onder meer KVGO-leden te ondersteunen en/of perspectief te bieden richting het komende jaar.

KVGO blijft echter volharden. Wel hebben we jouw hulp nodig, dit kan op de volgende twee manieren:

  • Via een korte energie-monitor inventariseren KVGO en VNO-NCW de impact van de energiecrisis op de bedrijfsvoering van de grafische ondernemingen. Dit neemt ongeveer 2 minuten van uw tijd. Invullen kan via de link https://wsonwp.survey.fm/gas-intensieve-sectoren-mkb.
  • Wij zijn op zoek naar concrete voorbeelden van grafische ondernemingen die hard geraakt worden door de hoge gas- én elektriciteitsprijzen. Staat door de energieprijzen je winstgevendheid onder druk? Heb je recent een opdracht verloren aan een internationale concurrent? Neem dan graag contact op met Gijs Vermeulen via g.vermeulen@kvgo.nl of bel met 020 5435678.

Met de resultaten kunnen we onze inzet versterken en samen met VNO-NCW het gesprek aangaan bij de verschillende beleidsmakers. Om druk op de ketel te houden zouden wij graag de resultaten voor 9 september ontvangen. Voor de concrete voorbeelden verzoeken wij om liefst voor 7 september contact op te nemen. Half september staat er immers een nieuw overleg gepland in Den Haag.

Heb je vragen over dit onderwerp, aarzel dan vooral niet om contact met ons op te nemen via info@kvgo.nl.