Ga jij het maken in de grafimedia? zoek een baan op indruk.nu

Sla het menu over en ga direct naar de content van deze pagina.

Even voorstellen…: Tim van Dalen!

Graag stellen we onze nieuwe collega Tim van Dalen voor. Tim is op 1 november bij het KVGO in dienst getreden in de functie van adviseur sociale innovatie cao en arbeidsvoorwaarden. Vorig jaar heeft hij zijn studie Human Resource Management aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam afgerond. Naast affiniteit vanuit zijn studie heeft hij, als telg van een ondernemer, ook affiniteit met ondernemen. Een combinatie die bij het KVGO mooi samenvalt!

“Ik ben erg blij dat ik de kans heb gekregen om ondernemers te mogen ondersteunen door te komen werken bij het KVGO. Mijn eerste indruk is een gezellig, realistisch maar bovenal ook ambitieus team en ik voel mezelf trots om er deel van te mogen zijn.

Buiten het werk om ben regelmatig te vinden in de boulderhal (klimmen zonder zekering/touw), heb ik diverse hobby’s en spendeer ik graag tijd met m’n vrienden en familie. Heb je vragen of zin om kennis te maken? Neem vooral contact met mij op via mijn Linkedin pagina of via t.van.dalen@kvgo.nl.”