Sla het menu over en ga direct naar de content van deze pagina.

Exclusief voor KVGO-leden: ‘Alle premies voor werkgevers 2018 op een rij’

Net als in 2016 besloot het KVGO tot het maken van een extra editie van Kernnieuws met een overzicht van alle premies voor werkgevers in de bedrijfstak. “We weten dat onze leden meestal liever met ondernemen en hun klanten bezig zijn, dan met sociale wetgeving en afspraken binnen de Grafimedia cao tot twee cijfers achter de komma.”

De specialisten van het KVGO-bureau nemen deze taak over om de leden zo goed en helder mogelijk van informatie te voorzien.

Maarten Jansen van het KVGO: “Dat doen we niet alleen op papier, maar ook met de altijd actuele informatie op de Personeelswijzer. Hier is – exclusief voor KVGO-leden – een schat aan informatie te vinden over alles wat met uw medewerkers te maken heeft. Van indiensttreding tot en met het moment dat ze het bedrijf vaarwel zeggen. Maak er gebruik van. 

We zijn elk jaar op zoek naar de beste oplossingen voor zowel het individuele bedrijf als de bedrijfstak. De kosten van de premies spelen daarbij uiteraard een belangrijke rol.

Maar ook de vraag hoe de schadelast zoveel mogelijk beperkt te houden is essentieel. Deze heeft immers ook weer invloed op de hoogte van de premies. Mocht u er niet uitkomen of met vragen zitten, aarzel dan niet mij of een van mijn collega’s te bellen of te mailen. Daar is het KVGO voor.”

Maarten Jansen gaat verder dieper in op de Verzuimverzekering en beoordeelt 2018 als een ‘overgangsjaar voor de sociale zekerheid’. Vragen? Neem contact op met Maarten Jansen van het KVGO, m.jansen@kvgo.nl of tel. 020 543 56 78.

De special ‘Alle premies voor werkgevers 2018 op een rij’ is exclusief voor KVGO-leden te downloaden.

Alle premies voor werkgevers 2018 op een rij